جزوه تغذیه دام و طیور با فرمت pdf
ودر 322 صفحه
فهرست مطالب
فصل اول: تجزیه تقریبی خوراك ها 8 رطوبت 8 نحوة محاسبۀ اجزاي مادة خوراکی 9 روش هاي جدید براي بررسی دقیق عناصر مواد خوراکی 11 تفاوت هاي بین سلول هاي گیاهی و سلول هاي جانوري 11
فصل دوم : هضم در تک معده اي ها : 12 جذب مواد مغذي 16 جذب کربوهیدرات ها 16 سیستم هاي انتقال اسید آمینه 17 فیزیولوژي هضم درنشخوار کننده 18
فصل سوم : متابولسیم 25 گلوکز به عنوان منبع انرژي 25
فصل چهارم: سیستم هاي انرژي 26 عوامل مؤثر بر روي متابولسیم پایه 26 نکات قابلیت دسترسی 34
فصل پنجم: انرژي متابویسمی 36
فصل ششم : سیلو 41 فرمول اتلاف مادة سیلویی 43
مواد ضد تغذیه اي و نیازهاي اسید آمینه و اسید چرب 43
استفاده از انرژي متابولسیمی 48
استفاده ازMEبراي نگهداري و سیستم هاي انرژي 49
استفاده ازME براي اهداف تولیدي 50
استفاده از انرژي متابولسیمی براي رشد 51
سیستم هاي انرژي 51
قابلیت متابولیزه شدن 52
سیستم انرژي طیور و خوك ( تک معده ) 54
تغذیه طیور 58
لیپیدها 59
در صد جذب چربی ها ( عوامل مؤثر روي انرژي زایی چربی ها ) 60
عوامل مؤثر بر انرژي زایی چربی 65
روش هاي تعیین قابلیت دسترسی اسیدهاي آمینه 69
معیارهاي تعیین کیفیت پروتئین در نشخوار کنندگان 71
اندازه گیري تجزیه پذیري به وسیله حیوان 72
بازدهی جذب ازت 74
محصول پروتئین میکروبی 74
قابلیت هضم حقیقی پروتئین 74
سیستم پروتئین متابولسیمی :MP یا سیستم بریتانیایی 75
سنتز اسید آمینه به طریق تجاري 79
روش هاي بیان احتیاجات طیور به اسیدهاي آمینه 80
رابطه بین اسید آمینه و سایر مواد غذایی 80
طبقه بندي پروتئین ها 81 پروتئین با منشأ داخلی 85
احتیاجات پروتئین مرغان تخم گذار 89
عوامل مؤثر بر احتیاجات اسید آمینه 93
عوارض ازدیاد پروتئین یا اسیدهاي آمینۀ ضروري 94
مصرف اختیاري خوراك 94
عوامل و نظریات متعدد در مصرف اختیاري خوراك توسط حیوان نشخوار کننده 99
ویتامین ها و مواد معدنی 100
روابط مس مولیبدن و گوگرد 117
مسمومیت زایی مس 117
متداول ترین بقولات 125
خانوادة کلم ها ( چلیپائیان ) 127
نکات کنسانتره هاي پروتئینی 146
پودر پرهیدرولیز شده 152
ترکیبات ازته غیر پروتئینی به عنوان منبع پروتئین 153
تست هاي فصل سیلو 162
تست هاي فصل ویتامین ها و مواد معدنی 166
نکات فصل هضم و گوارش ( تست ) 170
تست هاي فصل پروتئین 176
تست هاي ارزیابی مواد خواراکی 180
تست هاي فصل تغذیه طیور 185
تست هاي فصل مرتع و مواد ضد تغذیه اي 195
تست هاي فصل مرتع و مواد ضد تغذیه اي 196
تست هاي فصل مرتع و مواد ضد تغذیه اي 197
پاسخنامه تست هاي تغذیه دام 200
فصل هفتم:
متابولیسم و مواد مغذي: 204
آب 204
کربوهیدارتها 206 فصل هشتم: خوراکهاي مصرفی در تغذیه دام 210
تعریف خوراك 210
? تقسیم بندي خوراك ها 210
سایر خوراکهاي انرژي زا 219
خوراکهاي پروتئینی 223
فرآوردههاي فرعی غلات 232 241
( Single Cell protcein) پروتئین تک سلولی بی مهره گان 242
خوراکهاي علوفهاي 243 خصوصیات عمومی علوفه ها 244
ارزش تغذیهاي علوفه ها 244 246 ( Legumes علوفه خانوداه بقولات(لگوم ها محصولات فرعی فرآوردههاي کشاورزي 254
غنی سازي کاه 254
غنی سازي بوسیله سود سوزآور 255
غنی سازي بوسیله آمونیاك 255
شکلهاي بکارگیري علوفه 259
ذخیره سازي علوفه 261
فرآیندتخمیر 265
عوامل نامطلوب در تهیه سیلو 265
انواع سیلو از نظر ساختمانی 267
مکملهاي مواد افزودنی به خوراکهاي دامی 268 هورمونها 273
ترکیبات ضد نفخ 274
فصل نهم:
روشهاي آماده سازي خوراکهاي دامی
276 283 ( Extruder)
دستگاه اکسترودر
فصل دهم: عوامل ضد تغذیهاي موجود درخوراکهاي دامی : 285
آفلاتوکسین ها 285
بازدارندههاي پروتئینی 286
لکتین ها 288
بازدارندههاي عناصر معدنی 290
مجموعه تست خوراك و خوراك دادن دام 295
پاسخنامه تشریحی 313
منابع مورد استفاده 323
…
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.