کتاب ارابه خدایان چاپ قدیم اریک فون دانیکن
کتاب ارابه خدایان چاپ قدیم که نویسنده آن “اریک فون دانیکن” است و جز بهترین آثار این نویسنده شناخته شد. از این نویسنده پر فروش ۴۰ کتاب دیگر در سطح جهان به چاپ رسیده است. پیش گفتار کتاب ارابه خدایان این گونه آغاز می شود : که دیگر افسانه ها زاییده خیال محض آدمی تلقی نمی شوند. افسانه ها را بیشتر از نظر علمی و با دید فضایی باید بررسی کرد تا از نظرگاه هنر. زیرا افسانه ها باقی مانده از وقایع و روابط تاریخی دور دست این سیاره با سایر عوالم سماوی است. نظریات او در این کتاب باعث شد تا وی را پدر نظریات فضانوردی باستانی لقب دهند.
درباره کتاب ارابه خدایان از اریک فون دانیکن
نویسنده در کتاب ارابه خدایان به بررسی آثار و نشانه های باقیمانده از مسافران فضایی در میان آثار تاریخی و باستانی میپردازد. این کتاب بر پایه فرضیه ای که از تکنولوژی های تمدن های باستانی و ادیان برگرفته از مسافران فضایی هستند که به نام خدایان پذیرفته شدهاند. کلمه خدایان در کتاب های باستانی و تورات آمده، در واقع موجودات فرازمینی هستند که انسان های آن دوران به آنها خدایان می گفتند. اما نیاکان ما که بسیار ابتدایی و وحشی بودند، آنان را خدایان فرض کردند و به پرستش آنان پرداختند و هزاران فرقه ی خرافی با رنگ و بوی مذهبی را به وجود آوردند و این گونه از درک وجود خدای راستین به دور ماندند و زندگی خود را به کجی های بسیار آلودند.
خلاصه کتاب ارابه خدایان اریک فون دانیکن : دانیکن در این کتاب در فصلی تحت عنوان “آیا در کیهان موجودات متفکر وجود دارند؟” اشاره به بشر این عصر همچنان معتقد است که زمین ما تنها کره ای است که دارای انسان است، که به علوم ستاره شناسی و کشفیات این دانشمندان اشاره می کند و فرضیات آنان را در فواصل کهکشان ها، تکرار می کند. دلایلی را که این محقق ارائه می دهد، قابل مطالعه است. دلایل گاهی از اعتبار تحقیقات مستند و ضبط شده ای برخوردار است که در علوم باستان شناسی قابل بحث و بررسی است.” دانیکن” بیان میکند: «نوشتن چنین مطالبی نیاز به تهور و شهامت دارد. زیرا این فرضیات با آنچه باستان شناسی تاکنون اظهار داشته سخت تضاد دارد.» این از ویژگی های ارایه هر فرضیه نوینی است که هر حرکت تازه ای در عرصه رشته ای از علوم، این دشواری را که محقق و دانشمند در معرض لعنت های علمی عالمان است. فصل های کتاب ارابه خدایان اریک فون دانیکن : فصل اول: آیا موجودات هوشمند دیگری در پهنۀ کیهان وجود دارند؟ فصل دوم: سفینۀ فضایی ما روی سیارهای فرودمیآید. فصل سوم: معماهای توجیهناپذیر جهان فصل چهارم: آیا خدایان فضانورد بودند؟ فصل پنجم: ارابههای آتشین از آسمان فصل ششم: خیالپردازیهای قدیمی و افسانهها… یا حقایق قدیمی فصل هفتم: عجایب دنیای قدیم یا مراکز مسافرتهای فضایی فصل هشتم: سرزمین مردان پرنده فصل نهم: اسرار و عجایب آمریکای جنوبی فصل دهم: آزمودگیهای زمین از فضا فصل یازدهم: ارتباط مستقیم فصل دوازدهم: فردا (آینده)
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.